Lámpa - design - fény

Kifinomult otthonteremtés – lámpákkal is!

A fehér, bézs és acélszürke színvilágot csillogó, fényes lámpák egészítik ki, amelyek ragyogást eleganciát kölcsönöznek a térnek. Nemcsak a kontraszt a lényeg, hanem az is, hogy a sötétebb szín meleg hangulatúvá tud varázsolni bármilyen fehér színvilágú teret.

Nappali – Az egybenyitott különböző funkciójú terek egyik leglátványosabb eleme a csillár, melyet még lehet fokozni a stílusában hozzá illő különböző lámpatestekkel.

Dolgozószoba – Általában a szoba berendezése a többi helyiséghez képest puritán, látszólag semmi fölösleges fényűzés, mégis ha jól meggondoljuk, akkor az egyik legfontosabb helyiség. – Fontos a megfelelő megvilágítás! A lámpa fénye lehetőleg irányítható legyen az adott területre, erre kiválóan alkalmasak az olvasókarral ellátott állólámpáink

Hálószoba – A hálószoba egyszerű, mégis nagyvonalú, köszönhetően a gazdag textilhasználatnak, a földig érő függönyöknek, a sok díszpárnának és a csodálatos csillárnak vagy mennyezeti lámpának. Az alkalmazott színek tökéletes összhangban vannak egymással.

 

Fürdőszoba – A lakás talán egyik legelegánsabb helyisége a fürdőszoba. A hatalmas tükörfelület, a fali lámpák fénye tágítja a nem túl nagy teret. A csillogó, ragyogó felületek fényűző látványt nyújtanak.

Beltéri lámpáink közül számos választékot kínálunk Önnek. Stílus, helyiség, típus szerint is külön kategóriát hoztunk létre a könnyebb keresés érdekében. Akár Akciós áron hozzájuthat a kedvenc lámpájához. Törésbiztos szállítással!

www.alampa.hu

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!