Lámpa - design - fény

Nemsokára itt az iskolakezdés

Nemsokára itt az iskolakezdés. Minden szülő rémálma, vagy éppen az ellenkezője?! Természetesen jó ha a gyermek már iskolába megy, mert a hosszú nyári szünet után ez felüdülés a szülő számára. Amíg kicsi a gyermek nem mindenkinek egyszerű megoldani a gyermek honlétét. Ha a nagyszülőkre nem tudjuk rábízni a gyermeket, akkor a folytonos programok keresése és táboroztatás is nem éppen egyszerű és költségkímélő feladat.

Az iskolakezdés persze kész anyagi csőd… Ha most kezdi a gyermek az iskolát, akkor azért, ha pedig már iskolás, akkor azért, mert elnyűtt az a táska, tolltartó stb. vagy éppen már nem tetszik-ciki.

A www.alampa.hu is nagy segítséget ad Önnek, hiszen az íróasztali megvilágítás is nagyon fontos. Amikor a tanulás az “első” és egyre rövidebbek a nappalok, akkor fontos hogy megfelelő fényhez jusson a gyermek. Számtalan variáció közül választhat, csíptetősérintőkapcsolós, gégecsöves asztali lámpák, mely kiváló funkciót töltenek be, némelyik még a dolgozószobában is megállja a helyét.

www.alampa.hu

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!