Lámpa - design - fény

Kifinomult otthonteremtés – lámpákkal is!

A fehér, bézs és acélszürke színvilágot csillogó, fényes lámpák egészítik ki, amelyek ragyogást eleganciát kölcsönöznek a térnek. Nemcsak a kontraszt a lényeg, hanem az is, hogy a sötétebb szín meleg hangulatúvá tud varázsolni bármilyen fehér színvilágú teret. Nappali – Az egybenyitott különböző funkciójú terek egyik leglátványosabb eleme a csillár, melyet még lehet fokozni a stílusában hozzá… Tovább »

Klasszikus stílus, mely örökre elvarázsolja az otthonát!

A klasszikus stílus alkalmazása során a régi történelmi korok hangulatát igyekszünk lakásunkban felidézni.A késő középkorban a céhek által előállított míves bútorok, különleges lámpák, leginkább csillárok, pazar kelmék és kifinomult művészi alkotások töltötték be a paloták, udvarházak helyiségeit. A későbbiek során is a történelmi korok szerint alakultak ki a klasszikus enteriőrök, és az adott kor eszmeiségét… Tovább »

ÁLLÓLÁMPA – KIVÁLÓ MINŐSÉGBEN, KEDVEZŐ ÁRON – ez nem ajánlat, tény!

Állólámpa nélkül ma már elképzelhetetlen egy modern nappali, dolgozószoba vagy a gyermekszoba. A Lámpa.hu webáruházban a legkülönfélébb állólámpák közül választhat, stílus, hangulat vagy akár helyiségek szerint, mindig olyan lámpát amit éppen szeretne. Nézzen be állólámpa kínálatunkba és válasszon a nappalija, irodája stílusának megfelelő állólámpát. Az állólámpák divatja ismét előtérbe került. A különböző fényforrások alakíthatók stílus, szín,… Tovább »

Állólámpák kiváló minőségben

Állólámpákat már számos helyiségben használhatunk a nappalitól a hálószobán át dolgozószobába és az ifjúsági szobába is kitűnő választás lehet.  Az állólámpák típusai: olvasókaros lámpa fényerőszabályzós lámpa dekorációs lámpa                                 A www.alampa.hu webáruházban különböző állólámpák közül választhat mind stílus, hangulat vagy akár… Tovább »

ÚJDONSÁG! – Lámpák, melyek különlegessé tehetik az otthonát.

A Lámpák közül számos variációt tudunk bemutatni Önnek, melyeket külön csoportosítottunk, beltéri, kültéri, helyiség  és stílus szerint, illetve LED lámpa és Akciós kategóriát is létrehoztunk a könnyebb keresés végett. Beltéri lámpáink között megtalálhatóak csillárok, függesztékek, asztali lámpák, állólámpák, de gondoltunk a legkisebbekre is mikor a gyermeklámpák kategóriánkat létrehoztuk. Fali lámpáink sokszínűségében válogathat spotok, képmegvilágító vagy… Tovább »

Az asztali és állólámpák szerepe a lakásban

Az asztali és állólámpáknak különleges szerepük van az otthonunk kialakításának a megteremtésében. A lakberendezés ma már számos plusz funkcióját használja ezeknek a fényforrásoknak. Változatos alakjuk, formájuk, anyaguk és méretük miatt az egyik legalkalmasabb lakberendezési tárgy egyéniségünk kifejezésére, feltéve hogyha jól választunk. Ezen lámpák legfontosabb feladata a helyi, irányított fény biztosítása helyben végzett tevékenységhez. Ezen kívül különleges atmoszférát teremthetünk a… Tovább »

A LED lámpák sokkal energiatakarékosabbak

A LED lámpák tényleg nagyon kevés energiát igényelnek, mégis gyönyörűen kivilágítják az otthonodat. – a LED világítás tényleg jobb. Nem csoda hát ha a LED mellett döntünk. A LED-es lámpák akár 20000 órán át működnek, míg a hagyományos izzók körülbelül 1000 órát bírnak. A fény minősége éppen olyan jó, ha nem jobb mint a hagyományos izzóké,… Tovább »

Hálószoba megvilágítás, stílusosan!

A hálószoba elengedhetetlen dísze a “rejtett” világítás, amely intim hangulatot teremt. A letisztult formákat hangsúlyozó hálóban a tárolást érdemes gardróbban megoldani, melynek a megvilágítását célszerű beépíthető lámpákkal megoldani.                           Pihenjen a hálószoba fényében Az utóbbi években a hálószoba az alvás színhelyéből átalakult intimebb rejtekhellyé, ahol pihenünk, tévét… Tovább »

Szolid elegancia, stílus

A divattal együtt a lakberendezési trendek is folyamatosan változnak, de vannak stílusok, melyek az állandóságot képviselve mindig népszerűek maradnak. A nagypolgári stílus természetesen egy magasabb kategóriát képvisel mind méretében mind a berendezéshez mérten. Az elegáns lámpák és függesztékek széles kínálatával, rávilágítunk a mindennapokra, olyan fényvilágra, ami egy különleges és elegáns stílust kölcsönöz számukra. Kedveli a különlegességeket? Szeretné, hogy a szoba stílusa… Tovább »

A fény szerepe az életünkben…

A fény szerepe elengedhetetlen életelem számunkra. A fény egy megfoghatatlan fogalom, mely mindenhol jelen van életünkben, hol természetes, hol mesterséges formában. Teljesen természetesnek vesszük, hogy van, de ha egyszer csak eltűnne, szinte minden összeomlana, ezért nagyon fontos, hogy mi emberek nagyon vigyázzunk, a mesterséges fényt ne pazaroljuk sem a saját környezetünkben, sem a háztartásunkban, hiszen sokat tehetünk az energiatakarékosságért,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!