Lámpa - design - fény

Kifinomult otthonteremtés – lámpákkal is!

A fehér, bézs és acélszürke színvilágot csillogó, fényes lámpák egészítik ki, amelyek ragyogást eleganciát kölcsönöznek a térnek. Nemcsak a kontraszt a lényeg, hanem az is, hogy a sötétebb szín meleg hangulatúvá tud varázsolni bármilyen fehér színvilágú teret. Nappali – Az egybenyitott különböző funkciójú terek egyik leglátványosabb eleme a csillár, melyet még lehet fokozni a stílusában hozzá… Tovább »

Gipsy festhető lámpák – alul-felül világítanak

Szeretne egy olyan lámpát, melyet az Ön számára megfelelő színre festhet? – Itt a megoldás! Gipsy lámpák – felfelé és lefelé világító fali lámpa. A lámpatest gipszből készül, így festhető, akár a fal színére is. A lámpát alul üveglap zárja, felül nyitott. Halogén, energiatakarékos és LED fényforrással is üzemeltethető. Beltéri lámpáink között megtalálhatóak csillárok, függesztékek,… Tovább »

ÁLLÓLÁMPA – KIVÁLÓ MINŐSÉGBEN, KEDVEZŐ ÁRON – ez nem ajánlat, tény!

Állólámpa nélkül ma már elképzelhetetlen egy modern nappali, dolgozószoba vagy a gyermekszoba. A Lámpa.hu webáruházban a legkülönfélébb állólámpák közül választhat, stílus, hangulat vagy akár helyiségek szerint, mindig olyan lámpát amit éppen szeretne. Nézzen be állólámpa kínálatunkba és válasszon a nappalija, irodája stílusának megfelelő állólámpát. Az állólámpák divatja ismét előtérbe került. A különböző fényforrások alakíthatók stílus, szín,… Tovább »

Fontos az energiatakarékosság!

Már egy kis odafigyeléssel is sok pénzt és energiát spórolhatunk. Ma már szinte ‘minden csapból ez folyik’, mégis azt látjuk, hogy van még mit tenni ez ügyben, és örülünk, hogy energiatakarékossági tippjeink segítségére lehetnek. Használj energiatakarékos izzókat/lámpákat! Az energiatakarékos izzók a felhasznált energia jóval nagyobb részét fordítják világításra, mint a hagyományos izzók. Az energiatakarékos izzókat… Tovább »

ÚJDONSÁG! – Lámpák, melyek különlegessé tehetik az otthonát.

A Lámpák közül számos variációt tudunk bemutatni Önnek, melyeket külön csoportosítottunk, beltéri, kültéri, helyiség  és stílus szerint, illetve LED lámpa és Akciós kategóriát is létrehoztunk a könnyebb keresés végett. Beltéri lámpáink között megtalálhatóak csillárok, függesztékek, asztali lámpák, állólámpák, de gondoltunk a legkisebbekre is mikor a gyermeklámpák kategóriánkat létrehoztuk. Fali lámpáink sokszínűségében válogathat spotok, képmegvilágító vagy… Tovább »

A LED lámpák sokkal energiatakarékosabbak

A LED lámpák tényleg nagyon kevés energiát igényelnek, mégis gyönyörűen kivilágítják az otthonodat. – a LED világítás tényleg jobb. Nem csoda hát ha a LED mellett döntünk. A LED-es lámpák akár 20000 órán át működnek, míg a hagyományos izzók körülbelül 1000 órát bírnak. A fény minősége éppen olyan jó, ha nem jobb mint a hagyományos izzóké,… Tovább »

Mediterrán stílus – az örök divat!

Magyarországon a mediterrán stílus az egyik legközkedveltebb, sokak szerint azért, mert a magyarok többsége a Földközi-tenger partján tölti pihenését, és szeretné otthonában is viszontlátni az ottani hangulatot. Elterjedtségéhez azonban valószínűleg az is hozzájárul, hogy a stílusra jellemző színek és anyagok segítségével könnyen igazi, családias, meleg otthont varázsolhatunk, ahová a legfárasztóbb napok után is boldogság és… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!