Lámpa - design - fény

Kifinomult otthonteremtés – lámpákkal is!

A fehér, bézs és acélszürke színvilágot csillogó, fényes lámpák egészítik ki, amelyek ragyogást eleganciát kölcsönöznek a térnek. Nemcsak a kontraszt a lényeg, hanem az is, hogy a sötétebb szín meleg hangulatúvá tud varázsolni bármilyen fehér színvilágú teret. Nappali – Az egybenyitott különböző funkciójú terek egyik leglátványosabb eleme a csillár, melyet még lehet fokozni a stílusában hozzá… Tovább »

Klasszikus stílus, mely örökre elvarázsolja az otthonát!

A klasszikus stílus alkalmazása során a régi történelmi korok hangulatát igyekszünk lakásunkban felidézni.A késő középkorban a céhek által előállított míves bútorok, különleges lámpák, leginkább csillárok, pazar kelmék és kifinomult művészi alkotások töltötték be a paloták, udvarházak helyiségeit. A későbbiek során is a történelmi korok szerint alakultak ki a klasszikus enteriőrök, és az adott kor eszmeiségét… Tovább »

ÚJDONSÁG! – Lámpák, melyek különlegessé tehetik az otthonát.

A Lámpák közül számos variációt tudunk bemutatni Önnek, melyeket külön csoportosítottunk, beltéri, kültéri, helyiség  és stílus szerint, illetve LED lámpa és Akciós kategóriát is létrehoztunk a könnyebb keresés végett. Beltéri lámpáink között megtalálhatóak csillárok, függesztékek, asztali lámpák, állólámpák, de gondoltunk a legkisebbekre is mikor a gyermeklámpák kategóriánkat létrehoztuk. Fali lámpáink sokszínűségében válogathat spotok, képmegvilágító vagy… Tovább »

A LED lámpák sokkal energiatakarékosabbak

A LED lámpák tényleg nagyon kevés energiát igényelnek, mégis gyönyörűen kivilágítják az otthonodat. – a LED világítás tényleg jobb. Nem csoda hát ha a LED mellett döntünk. A LED-es lámpák akár 20000 órán át működnek, míg a hagyományos izzók körülbelül 1000 órát bírnak. A fény minősége éppen olyan jó, ha nem jobb mint a hagyományos izzóké,… Tovább »

Hálószoba megvilágítás, stílusosan!

A hálószoba elengedhetetlen dísze a “rejtett” világítás, amely intim hangulatot teremt. A letisztult formákat hangsúlyozó hálóban a tárolást érdemes gardróbban megoldani, melynek a megvilágítását célszerű beépíthető lámpákkal megoldani.                           Pihenjen a hálószoba fényében Az utóbbi években a hálószoba az alvás színhelyéből átalakult intimebb rejtekhellyé, ahol pihenünk, tévét… Tovább »

Szolid elegancia, stílus

A divattal együtt a lakberendezési trendek is folyamatosan változnak, de vannak stílusok, melyek az állandóságot képviselve mindig népszerűek maradnak. A nagypolgári stílus természetesen egy magasabb kategóriát képvisel mind méretében mind a berendezéshez mérten. Az elegáns lámpák és függesztékek széles kínálatával, rávilágítunk a mindennapokra, olyan fényvilágra, ami egy különleges és elegáns stílust kölcsönöz számukra. Kedveli a különlegességeket? Szeretné, hogy a szoba stílusa… Tovább »

A fény szerepe az életünkben…

A fény szerepe elengedhetetlen életelem számunkra. A fény egy megfoghatatlan fogalom, mely mindenhol jelen van életünkben, hol természetes, hol mesterséges formában. Teljesen természetesnek vesszük, hogy van, de ha egyszer csak eltűnne, szinte minden összeomlana, ezért nagyon fontos, hogy mi emberek nagyon vigyázzunk, a mesterséges fényt ne pazaroljuk sem a saját környezetünkben, sem a háztartásunkban, hiszen sokat tehetünk az energiatakarékosságért,… Tovább »

Mediterrán stílus – az örök divat!

Magyarországon a mediterrán stílus az egyik legközkedveltebb, sokak szerint azért, mert a magyarok többsége a Földközi-tenger partján tölti pihenését, és szeretné otthonában is viszontlátni az ottani hangulatot. Elterjedtségéhez azonban valószínűleg az is hozzájárul, hogy a stílusra jellemző színek és anyagok segítségével könnyen igazi, családias, meleg otthont varázsolhatunk, ahová a legfárasztóbb napok után is boldogság és… Tovább »

Beltéri lámpák, a megfelelő fényviszonyok megteremtéséhez

Hogyan tervezzünk tudatosan? Melyek az alapvető, legfontosabb tervezési szempontok, hogy ne „csak” fényforrásunk legyen, de harmóniát is sugározzon az otthonunk?   A berendezett lakást az ízléses dekoráció, a megfelelő világítás tesz igazi otthonná. Az egyedi lámpákkal kiemelhetünk tereket, bemutathatunk részeket, izgalmassá tehetünk egy sima felületet. A napjainkban kapható termékcsaládok számtalanan lehetőséget nyújtanak a helyiségek lenyűgöző… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!