Lámpa - design - fény

Építkezés, felújítás? – Velünk gyerekjáték!

Építkezés és felújítás alkalmával rengeteg kiadással kell számolnunk. Amikor amúgy is minden “fillérnek” megvan a helye, jó ha segítséget kapunk… Éppen ezért, hogy megkönnyítsük mindezt, számos beltéri és kültéri lámpa közül választhat, akár Akciós áron. Ahol a lengyel, svéd és magyar minőség, széles kínálat, több mint 2000 lámpa , valamint törésbiztos szállítás, szakértelemmel, kedvező árakkal és… Tovább »

A Fürdőszoba megvilágítása is nagyon fontos

A fürdőszobában rengeteg időt töltünk el, fésülködés, fogmosás, sminkelés, borotválkozás…minden reggeli feladathoz kell a megfelelő megvilágítás. Lámpáinkat akár a tükör köré is teheted a pontosabb világításért, míg a falra vagy a mennyezetre szerelhető lámpák a hangulatvilágításról gondoskodnak.Természetesen vízvédelemmel rendelkező lámpákat is kínálunk, így teljes a biztonság, indulhatnak a RAGYOGÓBB reggelek.   A fürdőszobát két részre… Tovább »

A LED lámpák sokkal energiatakarékosabbak

A LED lámpák tényleg nagyon kevés energiát igényelnek, mégis gyönyörűen kivilágítják az otthonodat. – a LED világítás tényleg jobb. Nem csoda hát ha a LED mellett döntünk. A LED-es lámpák akár 20000 órán át működnek, míg a hagyományos izzók körülbelül 1000 órát bírnak. A fény minősége éppen olyan jó, ha nem jobb mint a hagyományos izzóké,… Tovább »

Hálószoba megvilágítás, stílusosan!

A hálószoba elengedhetetlen dísze a “rejtett” világítás, amely intim hangulatot teremt. A letisztult formákat hangsúlyozó hálóban a tárolást érdemes gardróbban megoldani, melynek a megvilágítását célszerű beépíthető lámpákkal megoldani.                           Pihenjen a hálószoba fényében Az utóbbi években a hálószoba az alvás színhelyéből átalakult intimebb rejtekhellyé, ahol pihenünk, tévét… Tovább »

A fény szerepe az életünkben…

A fény szerepe elengedhetetlen életelem számunkra. A fény egy megfoghatatlan fogalom, mely mindenhol jelen van életünkben, hol természetes, hol mesterséges formában. Teljesen természetesnek vesszük, hogy van, de ha egyszer csak eltűnne, szinte minden összeomlana, ezért nagyon fontos, hogy mi emberek nagyon vigyázzunk, a mesterséges fényt ne pazaroljuk sem a saját környezetünkben, sem a háztartásunkban, hiszen sokat tehetünk az energiatakarékosságért,… Tovább »

Mediterrán stílus – az örök divat!

Magyarországon a mediterrán stílus az egyik legközkedveltebb, sokak szerint azért, mert a magyarok többsége a Földközi-tenger partján tölti pihenését, és szeretné otthonában is viszontlátni az ottani hangulatot. Elterjedtségéhez azonban valószínűleg az is hozzájárul, hogy a stílusra jellemző színek és anyagok segítségével könnyen igazi, családias, meleg otthont varázsolhatunk, ahová a legfárasztóbb napok után is boldogság és… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!