Lámpa - design - fény

Építkezés, felújítás? – Velünk gyerekjáték!

Építkezés és felújítás alkalmával rengeteg kiadással kell számolnunk. Amikor amúgy is minden “fillérnek” megvan a helye, jó ha segítséget kapunk… Éppen ezért, hogy megkönnyítsük mindezt, számos beltéri és kültéri lámpa közül választhat, akár Akciós áron. Ahol a lengyel, svéd és magyar minőség, széles kínálat, több mint 2000 lámpa , valamint törésbiztos szállítás, szakértelemmel, kedvező árakkal és… Tovább »

Fontos az energiatakarékosság!

Már egy kis odafigyeléssel is sok pénzt és energiát spórolhatunk. Ma már szinte ‘minden csapból ez folyik’, mégis azt látjuk, hogy van még mit tenni ez ügyben, és örülünk, hogy energiatakarékossági tippjeink segítségére lehetnek. Használj energiatakarékos izzókat/lámpákat! Az energiatakarékos izzók a felhasznált energia jóval nagyobb részét fordítják világításra, mint a hagyományos izzók. Az energiatakarékos izzókat… Tovább »

Ha tavasz, akkor kültéri programok!

Amikor már kint kellemesen felmelegszik a levegő alig várjuk, hogy kidughassuk az orrunkat a szabadba. Tévhit, hogy csak tágas helyen érezhetjük jól magunkat. Még egy apró erkélyt is berendezhetünk úgy, hogy odakint készíthessük el a finom falatokat, amiket a társaság azon nyomban el is fogyaszt. Barátságos és felemelő hellyé varázsolhatjuk, ahol néhány óráig mindenki úgy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!