Lámpa - design - fény

Építkezés, felújítás? – Velünk gyerekjáték!

Építkezés és felújítás alkalmával rengeteg kiadással kell számolnunk. Amikor amúgy is minden “fillérnek” megvan a helye, jó ha segítséget kapunk… Éppen ezért, hogy megkönnyítsük mindezt, számos beltéri és kültéri lámpa közül választhat, akár Akciós áron. Ahol a lengyel, svéd és magyar minőség, széles kínálat, több mint 2000 lámpa , valamint törésbiztos szállítás, szakértelemmel, kedvező árakkal és… Tovább »

Főszerepben a kert!

A kert megvilágítása is nagyon fontos szerepet tölt be egy otthonos, modern házzal kapcsolatban. A kerti lámpák fényénél grillezünk, sütünk, gyermekeink a jól megvilágított kert helyiségben játszanak, medencéznek, tanulnak meg biciklizni. Miért hagynánk abba ezeket a tevékenységeket a sötétedés beálltával, mikor ma már könnyen, kedvező áron juthatunk hozzá kerti lámpákhoz. Legyen szó bejárat megvilágításról, fali… Tovább »

Ha tavasz, akkor kültéri programok!

Amikor már kint kellemesen felmelegszik a levegő alig várjuk, hogy kidughassuk az orrunkat a szabadba. Tévhit, hogy csak tágas helyen érezhetjük jól magunkat. Még egy apró erkélyt is berendezhetünk úgy, hogy odakint készíthessük el a finom falatokat, amiket a társaság azon nyomban el is fogyaszt. Barátságos és felemelő hellyé varázsolhatjuk, ahol néhány óráig mindenki úgy… Tovább »

Kültéri lámpák – a “kert” megvilágításáért

A kültéri világítás is fontos szerepet tölt be. A kültéri világítás megtervezésével elérhetjük, hogy épületünk, kertünk jól látható legyen és még hangulatossá is tehetjük a lámpák fényei által. A megfelelő megvilágítás eléréséhez a kert, szabad tér és az ingatlan, ház tulajdonságainak figyelembe vételével kell kiválasztani az egyes világítótesteket, melyek az adott funkciónak megfelelnek. A kertet megvilágító fényeket… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!